FOREVERS MILJØARBEJDE

Faktisk er det ganske enkelt: Aloe Vera, som vi henter fra naturen, er vores hovedingrediens, og derfor værner vi om naturen. Vores Aloe Vera dyrkes omhyggeligt med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Plantecyklussen omfatter en vækstsæson med braklægning af markerne, hvor der sås mellemafgrøder, der efterfølgende pløjes ned i jorden før genplantning af Aloe Vera.

Vi har lige siden starten evalueret metoderne og udarbejdet en plan for kontinuerlig forbedring. I 2006 præsenterede Forever en formel plan for økologisk bæredygtighed og blev ISO 14001-certificeret af en international standardiseringsorganisation, der bedømmer virksomheders miljøpåvirkning – en standard, vi har bevaret lige siden.

Hvad angår drivhusgasser, har Forevers nettokuldioxidaftryk en positiv indvirkning på miljøet. 20 fuldvoksne Aloe Vera-planter omdanner CO2 til ilt lige så effektivt som et træ. Med mere end 40 millioner Aloe Vera-planter binder vores plantager op til to millioner tons kuldioxid hvert år.

Siden vi begyndte at kortlægge vores udvikling, har vi mindsket vores affaldsmængde med 50 % og øget vores genbrug fra 26 % til 61 %. Vi er stolte over denne udvikling og fortsætter med at udvikle os og udfordre os selv til at gøre endnu mere.

Eksempelvis er Forevers plastposer biologisk nedbrydelige. Producentens smarte produktionsproces gør poserne miljøvenlige, så de nedbrydes til vand, hvis de smides i naturen. Granulatet forsvinder helt allerede efter 12 måneder, hvis de ligger udendørs med adgang til både sol og vand.

Som led i fejringen af vores 40-års jubilæum i 2018 skiftede vi til en mere miljøvenlig Tetra Pak-emballage til vores flagskibsprodukter – Aloe Vera-drikkene. Et nedbrydeligt alternativ til plast og et skridt i den rigtige retning mod en mere bæredygtig verden.

FOREVER LIVING OG VELGØRENHED

Forever har samarbejdet med en lang række velgørenhedsorganisationer og -initiativer som Project Playground og Packing For Phineas. Siden 2015 har vi aktivt støttet Rise Against Hunger ved at hjælpe med at pakke måltider til nødlidende ved forskellige arrangementer. Målet er at udrydde sult i verden.

Vi står også bag Forever Giving – en global velgørenhedsorganisation, der fokuserer på at gøre en forskel for udsatte børn. Det sker ved at bidrage med hjælpemidler og uddannelse for at modvirke fattigdom, sult og mangel på lægehjælp. Det kan både være akut hjælp til katastrofeområder eller mere langsigtede tiltag. Forever Giving indsamler penge via egne indsamlingsprojekter, der bygger på forhandlernes engagement.

ALOE VERA

Blødgørende, fugtgivende og beroligende. Anvendes i en lang række forskellige hud- og hårplejeprodukter. Drikkes desuden som kosttilskud af millioner af mennesker verden over. Det er svært ikke at elske Forever Livings’ produkter med Aloe Vera.

Det er måske ikke nogen selvfølge, at det netop er arten Aloe Barbadensis Miller, der anvendes af Forever Living Products. Faktisk er det sådan, at ud af over 400 arter Aloe Vera i verden, er det netop denne sukkulente plante – med sine buttede, grønne blade – der har været udnyttet for sine fantastiske egenskaber i tusindvis af år – allerede af de gamle grækere.

Aloe Barbadensis Miller er en subtropisk plante, der er i stand til at oplagre en masse vand. Bladene indeholder en tyktflydende gelé, der foruden vand indeholder en helt unik blanding af forskellige stoffer. Denne værdifulde Aloe Vera gelé har siden starten i 1978 dannet fundamentet for Forever Livings’ produkter.

Forever Living Products er repræsenteret i over 160 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera.

 

Alle vores produkter bygger på stabiliseret Aloe Vera, og fordi vi selv nøje kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet. Den høje og jævne kvalitet har givet Forever Livings Aloe Vera det prestigefyldte certifikatet IASC’s* Seal of Approval – og gjort Forever Living Products markedsleder i verden.

ALOE VERA – FRA PLANTE, TIL PRODUKT, TIL DIG.

Aloe Vera-produkter af højeste kvalitet kræver råvarer af samme kaliber. Forever Living Products starter fra bunden med frugtbare jorde, der giver god vækst og meget næring til planterne i et klima med over 2.000 solskinstimer om året. Hver plante tages som et rodskud fra en voksen plante.

Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres videre for at blive forædlet og stabiliseret. Det er utrolig vigtigt, at processen er hurtig, så råmaterialet holder sig frisk. Kun den fineste inder gelé fra Aloe Vera-bladene bruges. Der dyrkes med vekselbrug for ikke at udpine jorden.

Alt hos Forever Living Products drejer sig om Aloe Vera. Det afspejler sig ikke mindst i kendskabet til Aloe Vera og det brede udbud af Aloe Vera-produkter. Aloe Vera fra Forever Living er elsket af utrolig mange mennesker og markedsføres af Forever Livings forhandlere i over 160 lande.

’’ Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra grunden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.’’

ALOE VERA AF HØJESTE KVALITET.

Forever Living Products arbejder hårdt på at skabe kvalitet, så alle, der anvender Aloe vera-produkterne, bliver tilfredse – eller mere end tilfredse. Derfor har Forever Living ansvaret for hele processen – fra plante og produktion til transport og opbevaring – og kontrollerer løbende kvaliteten i egne laboratorier. Det er en garanti for, at et produkt fra Forever Living Products altid holder standarden.

Forever Living Products egen forsknings- og udviklingsafdeling udvikler løbende sortimentet for at tilpasse det til markedets ændrede behov og ønsker samt til opdaterede love og regler. Alle ingredienser og brugen af dem i Forever Livings produkter er i dag tilladt inden for EU og Skandinavien og anses for at være sikre for forbrugeren.

Forever Livings Aloe vera-drik, for eksempel, produceres i henhold til meget strenge kvalitetskrav og er netop fremstillet af selve inderfileten af arten Aloe Barbadensis Miller.

Den produceres altså ikke af de ydre dele af Aloe vera-plantens blad. Millioner af mennesker drikker trygt Forever Aloe Vera Gel dagligt*.

Vi kan vores kram og stoler på vores produkter. Det betyder, at Forever Living uden at tøve tilbyder en 90 dages tilfredshedsgaranti. Det giver dig mulighed for at prøve Forever Livings produkter med Aloe vera og se, om du kan lide dem. Hvis du ikke er tilfreds efter 90 dage, får du pengene retur – selv om du har brugt produktet. Lettere og tryggere kan det vel næppe blive.

Vil du gerne vide mere om Aloe vera fra Forever Living Products? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

*Hvis du får medicin eller følger en medicinsk behandling, bør du altid rådføre dig enten med lægen eller anden kvalificeret sundhedsekspert, før du begynder at tage kosttilskud eller påbegynder et træningsprogram.

BOOK TID NU