STARTET AF SKEPTIKER – UDVIKLET FOR SKEPTIKERE

Generelt om HAIRLUST

Det danske brand HairLust™ startede med en simpel målsætning; at levere lækre produkter til overkommelige priser for at forbedre og bevare din naturlige skønhed. Det danske brand blev i slutningen af 2016 startet af to danskere med mange års erfaring inden for kosttilskud og hårplejeprodukter, som har klare visioner om at give det nordiske marked et frisk pust.

HairLust™ sammenfatter den nye generation af kosttilskud og hårplejeprodukter med sin skarpe og smukke visuelle identitet, som bedst kan beskrives med et moderne og præsentabel, men stadig professionelt udseende. HairLust™ gør op med den traditionelt tabubelagte indstilling for kosttilskud hos særligt unge mennesker ved at vende idéen om kosttilskud på hovedet. HairLust™ er blevet anerkendt og rost af skønhedsredaktører, ernæringseksperter og andre skeptikere for både effekt på håret og sit udtryk.

HairLust™ udvikler og producerer kosttilskud, der særligt fokuserer på de næringsmæssige behov for mænd og kvinder i de nordiske lande. Vi har nøje udviklet vores kosttilskud og hårplejeprodukter således, at de imødekommer de tilhørende behov fra den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner i de nordiske lande.

HairLust™ kan anvendes af alle, uanset hårtype eller hårfarve. HairLust™ har et differentieret og klart fokus på håret i modsætning til hår, hud og negle kosttilskud, og fremviser en tydelig harmoni og kærlighed for hårvækst og hårets sundhed.

På baggrund af kliniske studier i EU i samarbejde med ernæringseksperter og farmaceuter, har vi formuleret kombinationer af ingredienser i vores produkter heriblandt biotin og zink til at bidrage kvinder og mænd til at vedligeholde et normalt hår.

Vi lærte at vejen til et smukt og sundt hår kræver både indre og ydre pleje af håret, hvorfor vi har udviklet naturlige kosttilskud og hårplejeprodukter, som er rige på essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og næringsstoffer. 

Vores produkter er inddelt i to serier, som tilbyder en optimal hårpleje ved at dække både kosttilskud til håret og hårplejeprodukter, der tilbyder både indre og ydre pleje af håret, som komplementerer hinanden på effektiv vis. 

Alle produkter er nøje udviklet og ingredienser doseret til en bestemt mængde og specielt sammensat for at skabe synergieffekter. Vi har fundet vores ingredienser fra nøje udvalgte kilder i hele verden for at finde de helt rette.

HAIR GUMMIES TIL DAMER

HairLust Hair Gummies er lækre, sjove og velsmagende vingummi vitaminer til håret med et minimalt kalorieindhold. HairLust Hair Gummies er rig på vitaminer og mineraler, heriblandt Biotin og Zink som bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår, uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Det høje indhold af bl.a. Biotin, Folsyre, B5, B6 & B12 er den perfekte kombination til at vedligeholde og styrke håret indefra og ud.

FORDELE MED HAIRLUST HAIR GUMMIES

 • Velegnet for veganere & allergikere
 • Fri for laktose og gelatine
 •  Vedligeholder et normalt hår
 •  Indeholder 5.000 mcg Biotin
 •  Højt indhold af Folsyre, B5, B6 & B12
 •  Tilfører næring til hår indefra
 • Sunde og kalorielette vingummier
 •  Naturlig farve fra lilla gulerodssaft
 •  Baseret på naturligt sukker fra bær

SMAGFULDE & SJOVE VINGUMMI VITAMINER

HairLust Hair Gummies er naturlige og kalorielette vingummi vitaminer, som er perfekte for dig, der har problemer med at sluge større piller eller kapsler. HairLust vingummi vitaminer er sammensat af essentielle vitaminer og mineraler, som din krop har brug for, for at danne det bedste næringsmæssige grundlag for at vedligeholde et normalt hår. Vi har kombineret en høj dosis af Biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår indefra. Derudover indeholder HairLust Hair Gummies blandt andet Folsyre, jod og B-vitaminer, som tilfører næring til hovedbunden og hårsækkene.

Alle ingredienser er nøje udvalgt for deres effekt og er ligeledes fremskaffet fra nøje udvalgte kilder i hele verden, der tilsammen skaber en synergieffekt. Vi har udviklet HairLust med et øje for de særlige behov hos kvinder i de nordiske lande i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner. HairLust Hair Gummies giver en anden tilgang til det traditionelle kosttilskud og kombinerer en velsmagende vingummi vitamin med en formular tilegnet håret.

INGREDIENSER:

Biotin er et populært og anerkendte vitamin til hår, hud og negle. Biotin bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår. Biotin bakkes op for dens positive effekt for håret af utallige kliniske studier, hvorfor HairLust Hair Gummies indeholder 5,000 mcg biotin per daglig dosis.

Vitamin A findes blandt andet i gulerødder og grønkål. Vitamin A støtter kroppens cellespecialiseringsprocessen, som bidrager til en sund blodcirkulation i kroppen og forsyning af ilt til hovedbund og de krævende hårsække. Hovedbunden har brug for ilt for at hårsækkene kan optage alle de gode næringsstoffer fra kost og kosttilskud. 

Pantotensyre (Vitamin B5) bidrager til et velfungerende energistofskifte, og er ansvarlig for at producere hormoner, der er nødvendige for væv- og cellevækst. Hormonelle dysfunktioner kan forårsage ændringer i al kropsbehåring, diffus hårvækst og at håret kan blive tyndt og skørt. Vi anvender også pantothensyre for dens evne til at normalisere syntese og steroidhormoner, samt øge optagelse af vitamin D i kroppen.

Folsyre (Vitamin B9) og biotin arbejder rigtig godt sammen, og hjælper hinanden med at balancere den metaboliske aktivitet, kendt som celledelingsprocessen. Folsyre kan mindske træthed og udmattelse, samt bidrage til kroppens aminosyresyntese og bloddannelse. Mangel på folsyre kan forårsage en næringsmæssig ubalance til hovedbund og hårsække.

Vitamin B6 bidrager til en normal omsætning af protein og glycogen. Glycogen er kroppens vigtigste energikilde til proteinsyntese under hårvækstprocessen, og er derfor et kraftfuldt vitamin for sundt hår, hud og negle. Vitamin B6 arbejder godt sammen med zink, og bidrager til at regulere hormonaktiviteten og DHT, som er et stof produceret i kroppen, der kan forårsage hårtab og hårudtyndning.

Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og hår. Ligeledes arbejder Vitamin C arbejder godt sammen med vitamin D og vitamin E, og hjælper kroppen med at gendanne den reducerede form af Vitamin E, som er fantastisk antioxidant, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Vitamin D er det vitamin som folk i de nordiske lande oftest er lav på. Så hvis du oplever hårtab, kan det skyldes mangel på vitamin D. En undersøgelse fra Cairo Universitet i 2013 viste, at kvinder, der tabte meget hår, havde et markant lavere indhold af jern og D-vitamin i blodet.

NATURLIG:

HairLust Hair Gummies er baseret på naturligt sukker fra bær og er kalorielette, så du ikke skal bekymre dig om at spise de lækre vingummivitaminer.

MINERALER:

Zinks vigtigste fordele for håret er, at zink bidrager til en normal energiproduktion og proteinsyntese, som kan hjælpe med at holde de hormonelle niveauer stabile. Zink bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår.

Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion, som hjælper med at holde immunforsvar og hormoner stabile.

Dansk brand
Vegansk
Ingen dyretestning
Naturlige smags- & sødestoffer

HÅR PILLER TIL DAMER

HairLust Hair Vitamins er hår piller, som indeholder en blanding af næringsstoffer, mineraler og hår vitaminer heriblandt en høj dosis af biotin og zink der er specielt designet til at bidrage til vedligeholdelse af et normalt hår. HairLust Hair Vitamins er udviklet med et øje for de særlige behov hos kvinder i de nordiske lande i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner.

FORDELE MED HAIRLUST HAIR VITAMINS

 • Velegnet for veganere
 •  Bidrager til et normalt energistofskifte
 •  Vedligeholdelse af normalt hår
 • Indeholder 5.000 mcg Biotin
 •  Højt indhold af Silica, B5 og B12
 •  Tilfører næring til hår indefra
 •  Nøje udvalgte ingredienser
 •  Har ingen bivirkninger
 •  Udviklet til kvinder

HAIRLUST BIOTIN PILLER TIL HÅRET

Hvem ønsker ikke længere, stærkere og hurtigere voksende hår? HairLust hår piller er en unik blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer til håret, som gør HairLust til mere end bare en almindelig vitaminpille. Vi mener, at nøglen til at få langt og smukt hår kommer indefra. Det er derfor vigtigt at give håret den bedste indre pleje.

HairLust indeholder et højt indhold af essentielle næringsstoffer, mineraler og hår vitaminer, som bakkes op for deres positive effekter for håret af utallige kliniske studier. Hver eneste ingrediens i vores formular er specielt sammensat og doseret i en koncentreret mængde således, at HairLust hår piller giver den bedst mulige effekt. HairLust ernærer og plejer håret indefra ved at tilføre vitale næringsstoffer såsom biotin og zink. Disse, blandt flere hår vitaminer, udgør vores originale HairLust biotin piller.

HairLust biotin piller ernærer og plejer håret inde fra med i form af et naturligt kosttilskud til håret, der giver den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og langt hår. HairLust hår vitaminer anbefales:

 • Hvis du har oplevet oxidativt stress, der har givet tyndere hår og forringet hårvækst.
 • Hvis du ønsker at give dit hår den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og langt hår.
 • Hvis du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort.
 • Hvis du bruger varmeapparater eller farver dit hår, som gør håret tørt og ødelagt.
 • Hvis du har svært ved at gro et langt hår på grund af, at dit hår er kruset eller tørt.
 • Hvis dit hår kontinuerligt knækker eller spalter.
 • Hvis du har haft hårextensions, som har skadet håret.
 • Hvis du har været gravid og derfor har oplevet hårtab og tyndt hår.
 • Hvis du har oplevet hormonelle forandringer grundet fx overgangsalderen.

INGREDIENSER:

Biotin har mange fordele for hår og hud, og er en af de eneste vitaminer til hår der støttes op af videnskaben, hvorfor HairLust Hair Vitamins indeholder 5,000 mcg biotin per daglig dosis. Biotin bidrager ikke alene til vedligeholdelsen af et normalt hår, men bidrager også positivt til kroppen energistofskifte, som hjælper kroppen med at omdirigere energi.

Ager padderokke ekstrakt er en af de planter i verden, som er rigest på silica. Padderokken er en levende fossil, der er velkendt og anerkendt i adskillige studier og forsøg inden for dens egenskaber for håret. Mange påviser, at ager padderokke ekstraktet kan forbedre hårets generelle sundhed.

Zink er et essentielt mineral der bidrager til vedligeholde af et normalt hår. En af de bedste fordele med zink er, at zink bidrager til vedligeholdelse af et normalt hormonelt niveau i blodet, energiproduktion og kroppens proteindannelse. HairLust anvender en balanceret dosis af Zink, som hjælper kroppen med at optage og omsætte makronæringsstoffer i blodet.

Glycine, l-methionin og l-glutamin er alle aminosyrer. Betydningen for disse aminosyrer er kendt for at være vigtige byggesten af keratin i håret, som hårets primære bestanddel. Aminosyrerne vedligeholder en optimal produktion af hårceller og derved hårets styrke og sundhed.

B-Vitaminer, som også går under navnet B-kompleks, er alle kendte for deres fremragende fordele for håret. HairLust hår piller indeholder både B5, B6, B9 og B12. B-vitaminerne kan fremme et sundt energistofskifte og sørge for at kroppen producerer hormoner, der er nødvendige for korrekt vævsvækst og cellevækst. En ubalance i kroppens stofskiftehormoner kan skade cellerne, hvilket resulterer i diffus udtynding, og håret kan blive tyndt og skør.

NATURLIG:

Udover de ovennævnte ingredienser indeholder HairLust, kosttilskud til hår & andre væsentlige ingredienser og vitaminer til håret, som alle er nøje doseret til en bestemt mængde og specielt sammensat for, at hver ingrediens virker bedst muligt. På baggrund af kliniske studier i EU har vi udviklet en formular, hvor vores ingredienser virker bedre sammen end alene, som gør, at håret får bedst udbytte af alle vores hår vitaminer.

HairLust Hair Vitamins er fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på naturlige hår vitaminer, så du kan få den smukkeste hårmanke. HairLust hår piller er et produkt med nøje udvalgte vitaminer til håret, som alle er udvalgt for deres egenskaber og synergieffekter, der hjælper til hinandens optagelse. Vores ingredienser er plukket fra nøje udvalgte kilder i hele verden, og produktet er fremstillet i Tyskland under god fremstillingspraksis (GMP) og certificeret ISO 9001 for at sikre dig kvalitet og tryghed.

Dansk brand
Vegansk
Ingen dyretestning
Allergivenlig

HAIR GUMMIES TIL MÆND:

HairLust Hair Gummies Men er en lækker og smagfuld nyhed til mænd, der oplever de første symptomer på hårtab. Den unikke formel består af en kraftfuld dosis af folsyre, selen, andre anerkendte næringsstoffer samt biotin og zink som bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår. Vi har udviklet produktet specifikt for mænd og de tilhørende behov hos mænds hårsække og hovedbund, der gør HairLust Hair Gummies Men til et produkt mod hårtab, som ikke ligner andre på markedet.

FORDELE MED HAIRLUST HAIR GUMMIES MEN

 • Velegnet for veganere & allergikere
 •  Fri for laktose og gelatine
 • Sunde og kalorielette vingummier
 • Indeholder 5.000 mcg Biotin
 • Højt indhold af Folsyre, B12, Selen & Zink
 •  Kosttilskud til begyndende hårtab
 •  Kan vedligeholde et sundt hår
 •  Naturlig farve fra klorofyl
 •  Baseret på naturligt sukker fra bær

HVORDAN VIRKER HAIRLUST HAIR GUMMIES MEN?

Det der gør dette kosttilskud så særligt, er den helt unikke sammensætning af næringsstoffer, og det samspil mellem vitaminer, mineraler og aminosyrer, der er sammensat således, at de hver især forstærker hinanden og forbedrer optagelsen, når de indtages samlet. Det betyder, at du kan være sikker på at effekten er endnu bedre end, hvis hver ingrediens indtages individuelt. Udover den kraftfulde dosis, smager HairLust Hair Gummies Men også helt fantastisk af en bærsymfoni bestående af søde og friske bær.

Vores smagfulde vingummi vitaminer er designet til at bekæmpe negative bivirkninger fra mangel på vitaminer og mineraler, dårlige hårprodukter, hårde hårplejerutiner og hårstyling, hormonelle forandringer og genetik hos mænd. HairLust Hair Gummies Men anbefales:

Hvis du har oplevet stress, der har givet tyndere hår og forringet hårvækst.

Hvis du ønsker at give dit hår den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og kraftigt hår.

Hvis du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort.

Hvis du har oplevet hårtab grundet overdreven styling, forkerte hårpleje eller hårprodukter.

Hvis du har oplevet hormonelle forandringer.

Hvis du oplever tyndt hår og begyndende hårtab af andre årsager.

AKTIVE INGREDIENSER I HAIRLUST HAIR GUMMIES MEN:

Biotin er en del af B-vitamin familien, som også går under navnet B-kompleks. Biotin har mange fordele for hår og hud, og er en af de eneste vitaminer til hår der støttes op af videnskaben. Biotin bakkes op for dens positive effekt for håret af utallige kliniske studier, hvorfor HairLust Hair Gummies Men indeholder 5,000 mcg biotin per daglig dosis.

Folsyre også kendt som Vitamin B9, arbejder rigtig godt sammen med biotin og hjælper med at balancere den metaboliske aktivitet. Folsyre bidrager også til kroppens omdannelse af energi og aminosyresyntese. 

Zink er et vigtigt mineral, særligt for sin bidragelse til vedligeholdelse af et normalt hår, men zink bidrager ligeledes til at vedligeholde et normalt DHT niveau i blodet, energiproduktion og kroppens proteindannelse. HairLust anvender en balanceret dosis af zink, som betyder at det skaber en endnu bedre optagelse af visse andre vitaminer i produktet.

Selen er et mineral der findes i en række fødevarer, herunder avocado, svampe og nødder m.fl. Selen er en stræk antioxidant, og beskytter cellerne mod oxidativt stress med at opretholde immunsystemets funktion. Selen kan endda hjælpe med at opretholde en sund skjoldbruskkirtlen.

Vitamin A er et vitamin der aktivt bidrager til vedligeholdelse af sunde slimhinder og udtørrede talgkirtler. Tørrede eller blokerede talgkirtler kan skade hårets vækstprocess, og forårsage tør og irritabel hovedbund. Vitamin A fremmer cellespecialiseringsprocessen og styrke immunsystemets normale funktion. Så alt i alt et vitamin med mange fordele.

B-kompleks vitaminer, herunder B5, B6, B12, er vitaminer der kan fremme et sundt energistofskifte og sørge for at kroppen producerer hormoner, der er nødvendige for korrekt vævsvækst og cellevækst. Med en ubalance i kroppens produktion af hormoner, eller energi, kan det være skadeligt for cellerne, hvilket resulterer i diffus udtynding, håret kan blive tyndt og skør.

NATURLIG:

HairLust Hair Gummies er baseret på naturligt sukker fra bær og er kalorielette, så du ikke skal bekymre dig om at spise de lækre vingummivitaminer.

Dansk brand
Vegansk
Ingen dyretestning
Naturlige søde- & smagstoffer

HÅR PILLER TIL MÆND:

HairLust Hair Growth Formula for mænd indeholder en blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer heriblandt en høj dosis af biotin og zink, der bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår. Produktet er specielt udviklet til hårtab hos mænd. Produktet er udviklet med et øje for de særlige behov hos mænd i de nordiske lande i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner. Produktet er udviklet til mænd med tyndt hår og begyndende hårtab på basis af seneste forskning.

FORDELE MED HAIRLUST HAIR VITAMINS MEN

 • Velegnet for veganere
 •  Bidrager til et normalt energistofskifte
 •  Nøje udvalgte ingredienser
 •  Indeholder 5.000 mcg Biotin
 •  Højt indhold af B-kompleks, Selen & Zink
 • Tilfører næring til hår indefra
 •  Vedligeholdelse af et normalt hår
 • Har ingen bivirkninger
 •  Udviklet til mænd

HVORDAN VIRKER HAIRLUST HAIR PILLS TIL MÆND?

HairLust Hair Growth Formula for mænd indeholder anerkendte næringsstoffer heriblandt biotin og zink, der bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår. Ligesom alle andre celler i kroppen har hårsækkene brug for de rigtige, og den rette mængde af, næringsstoffer til at fungere korrekt.

Den kraftfulde sammensætning af mineraler, vitaminer, proteiner og aminosyrer, er alle doseret og sammensat for at arbejde synergistisk sammen, således at det enkelte næringsstof optages bedre i kroppen.

NØJE UDVIKLET FORMULAR TIL MÆND

De tidlige symptomer på tyndt hår og hårtab opstår oftest hos mænd i alderen 20-45, og det kan skyldes adskillige årsager. Det er vigtigt at reagere på de tidlige symptomer, for at opnå de bedste resultater med HairLust. Vi anbefaler HairLust Hair Vitamins Men, hvis:

  Du har været udsat for stress, der har påvirket din hårvækst negativt.

  Du har oplevet hårtab grundet overdreven styling, forkerte hårpleje eller hårprodukter.

  Du har oplevet hormonelle forandringer.

  Du ønsker at give dit hår den bedste ernæringsmæssige støtte.

  Du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort.

  Du oplever tyndt hår og begyndende hårtab af andre årsager.

AKTIVE INGREDIENSER I HAIRLUST HAIR GUMMIES MEN:

HairLust Hair Growth Formula for mænd indeholder 22 forskellige essentielle næringsstoffer og blandt disse er l-methionin, l-valin, l-isoleucin, zink, folsyre, Biotin og selen.

L-methionin, l-valin, l-isoleucin er alle aminosyrer. Betydningen for disse aminosyrer er kendt for at være vigtige byggesten af keratin i håret, som hårets primære bestanddel. Aminosyrerne vedligeholder en optimal produktion af hårceller og derved hårets styrke og sundhed.

Biotin er det mest velkendte og anerkendte vitamin til hår. Biotin bidrager til vedligeholdelse af normalt hår. Biotin bakkes op for dens positive effekt for håret af utallige kliniske studier, og derfor indeholder HairLust Hair Growth Formula for mænd 5,000 mcg biotin per daglig dosis.

B-Vitaminer, går også under navnet B-kompleks, og er alle gode vitaminer til håret. HairLust Hair Vitamins Men indeholder både B1, B2, B6, B9 og B12, som bidrager til et normalt energistofskifte og celledelingsprocessen.

Zink er et vigtigt mineral for mange kropslige funktioner. Zink kan hjælpe med at holde de hormonelle niveauer stabile, og bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer, således at kroppen optager andre næringsmæssige stoffer bedre. HairLust Hair Vitamins Men indeholder en balanceret dosis af zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret. Kobber er med til at holde håret ungt, og en mangel kan forårsage at håret mister sin farve, såvel som at skabe forandringer i bindevævet.

Selen er kroppens stærkeste antioxidant og et vigtigt næringsstof til vedligeholdelse af sundt hår, hud og negle. Selen beskytter cellerne mod oxidativt stress og til at opretholde immunsystemets funktion, som kan modvirke hårtab hos mænd. Andre fordele ved selen er at den bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion, som kan bremse tidligt hårtab hos mænd.

NATURLIG:

HairLust Hair Growth Formula for mænd er vegansk og fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine. HairLust anvender kun naturlige ingredienser, og der er ingen bivirkninger associeret. Produktet indeholder nøje udvalgte vitaminer til håret, som alle er udvalgt for deres egenskaber og synergieffekter, der hjælper til hinandens optagelse. Vores ingredienser er plukket fra nøje udvalgte kilder i hele verden, og produktet er fremstillet i Tyskland under god fremstillingspraksis (GMP) og certificeret ISO 9001 for at sikre dig kvalitet og tryghed.

BOOK TID NU
Dansk brand
Vegansk
Ingen dyretestning
Allergivenlig