WE BELIEVE IN CLEAN. PURE. BEAUTIFUL.

BLIV FORELSKET I DIT HÅR IGEN.

Vi inspirerer og giver vores kunder mulighed for at finde balance gennem deres daglige plejerutiner. Ved at bevare planternes mange fordele, gennem bevidst og målrettet brug af kemi, forbinder Innersense Organic Beauty os med den helende kraft fra den naturlige verden omkring os.

DESIGNET AF MODER NATUR – INSPIRERET AF KÆRLIGHED.

Naturen er i centrum for Innersense Organic Beauty. Vi mener, at når man vælger ren, ædel og naturlig hårpleje, så vælger man også klogt og kan lettere og mere enkelt skabe en kærlighedshistorie mellem menneske og hår. Vores produkter er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser, som håret vil elske. Eksklusive sammensætninger, der leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse, som kun Moder Natur kan give.

CLEAN. PURE. BEAUTIFUL… DET ER IKKE BARE DET VI GØR. DET ER HVEM VI ER.

Innersense Organic Beauty er en kærlighedshistorie, der startede mellem to erfarne branchefolk, der mødtes og delte deres passion for hårpleje, skønhedsprodukter og livet. Dette er vores historie.

Vores drøm har hele tiden været at skabe noget større end os selv. Større end Joannes karriere som stylist og kunstner; større end Gregs årelange karriere indenfor “big beauty”, hvor hans passion for produktudvikling og ingredienser blev født. Vores erfaring med konventionelle skønhedsprodukter, bag facaden var med andre ord de frø, der skulle danne grundlaget for virksomhedens vækst. Personligt, professionelt og følelsesmæssigt.

LIVETS SKOLE GIVER DE STØRSTE GAVER.

Denne kærlighedshistorie er også en historie om familie. Vores brand opstod nemlig via vores familie. Morgan, vores førstefødte datter, var 22 måneder gammel, da hun blev diagnosticeret med en sjælden genetisk lidelse, Williams Syndrome. Som unge forældre kæmpede vi med ikke altid at vide, hvad vi skulle gøre, eller hvor vi skulle lede efter svar. Vi følte os magtesløse og bange. Vi ønskede selvsagt at opdrage vores datter i et sundt, ansvarligt og kærligt miljø, men på de mørkeste dage med usikkerhed, kæmpede vi for at finde alt dette i os selv. Det var et enkelt råd fra vores åndelige rådgiver vi holdt mest fast ved. Hans ord førte os i sidste ende ud af mørket: ”Stol på din indre sans.” (Trust your inner sense)

STOL PÅ DIN INDRE SANS

Selvom det faktum, at vi kan lytte til vores indre sanser, er unikt for vi mennesker, er det universelt. Vi kæmper alle med at finde vores egne veje, men når vi tackler vores udfordringer og ser dem som sten på vejen gennem livets skole, når vi accepterer dem og når vi stoler på den indre visdom, så finder vi vej til et liv fyldt med gaver, der rækker langt udover fantasien. Denne oplevelse blev en katalysator for os, og vi satte os for at skabe et liv, der tager udgangspunkt i mindfulness og det at have et overordnet formål med livet. Via vores rolle indenfor skønhedsindustrien deler vi nu de erfaringer, som vi har lært, med resten af verden.

Innersense Organic Beauty er et firma dedikeret til renhed, ro i sindet og en daglig rutine med selvpleje. Vores mission er at styrke, informere og inspirere til skønhed og velvære og hjælpe vores kunder med at træffe sundere, renere valg, der er i overensstemmelse med deres personlige værdier.

Morgans fødsel, og sidenhen hendes bror, Max, to år senere, var velsignelser på så mange måder: De var det sollys, som vores frø havde brug for, for at trives. Et budskab fra universet: Det er tid til at geare ned og leve så enkelt, sundt og rent som muligt.

ET ØKOLOGISK BEAUTYBRAND KOMMER TIL VERDEN.

Vores engagement for en renere, sundere livsstil for vores familie, opstod parallelt med en voksende tendens i den hårplejeindustri, som vi elsker: Non-toxic skønhed. Vi fordybede os i studier af grøn kemi og søgte svar på, hvorfor så mange af vores branchefaglige kolleger blev diagnosticeret med kroniske sygdomme i forhold til folk i andre brancher. En ny livsrejse begyndte.

MAKING CLEAN. PURE. BEAUTIFUL. HAIR HAPPEN.

Ved at gå fra “big beauty” til den lille “hands on” fremstilling af vores egne, rene produkter… ved bæredygtigt indkøb og omhyggelig behandling af de reneste ingredienser… ved at hjælpe med at uddanne skønheds- og wellness-fagfolk og forbrugere i de skjulte toksiner i konventionelle hårplejeprodukter… begyndte Innersense Organic Beauty sin målrettede rejse.

RENE INGREDIENSER ER KUN SÅ GODE, SOM MÅDEN DE FORARBEJDES PÅ.

Vores utrættelige fokus på det rene og smukke afspejles i hvert eneste aspekt af hvert eneste produkt. De er alle fremstillet med klare mål indenfor renhed, råvarefremskaffelse, høstvilkår og forarbejdning.

Og lige så vigtigt som indholdet i vores produkter, så er det også relevant hvad vi udelader. Hvad vi IKKE kommer i. Mange konventionelle produkter indeholder silikoner, harpiks, plast og andre syntetiske stoffer, der giver produktet en mere lækker og flydende fornemmelse, eller mere optimal konsistens. De giver en illusion af fugt og glans, men med tiden er det nøjagtig de ingredienser, der hober sig op i hovedbunden og skaber kedeligt, tørt og fladt hår.

Her er hvad du kan regne med i Innersense Organic Beauty sammensætningerne

  • Bæredygtigt dyrkede, økologiske ingredienser hentet direkte fra naturen. Høstet nænsomt og etisk fra betroede landbrug
  • Designet med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer, for at bevare renheden
  • Vores produkter er sammensat helt uden phthalater, ethoxylater, sulfater, silikoner, 1,4 dioxan, parabener, petrokemiske forbindelser, propylen og butylenglycol, PEG, MEA, TEA, MIA, EDTA kunstige farvestoffer eller syntetiske duftstoffer.
  • Høje koncentrationer af de vigtigste ingredienser betyder mindre vand
  • Glutenfri, aldrig testet på dyr og ikke-GMO.

MØD GRUNDLÆGGERNE

Vi er taknemmelige for at have en jævn work/life balance. Vi finder en ægte glæde ved at have et helende, kærligt miljø, både hjemme og inden for vores globale brand community. Joanne forbinder sine stylingtalenter med sin interesse for naturlig healing. Greg er vores målrettede og ansvarlige kemiker, en ekspert inden for grønne og rene produktsammensætninger, med en lidenskab for at uddanne fagfolk indenfor skønhed og velvære. Greg er bindeleddet til alle vores partnere og kunder.

MØD GREG & JOANNE

Greg så tidligt sammenhængen mellem toksinerne i konventionelle skønhedsprodukter og det alarmerende antal helbredsproblemer i branchen. Dette blev hans inspiration til at udvikle nye produkter, og det blev nærmest en besættelse efter fødslen af hans første barn, Morgan. Greg er, som ingrediensguru hos os, en førende kraft i rejsen mod den rene skønhed, der skubber grænserne for grøn og gennemtænkt kemi med bæredygtigt fremskaffede og omhyggeligt forarbejdede ingredienser.

Gennem to årtier i branchen er Joanne blevet Innersense Organic Beautys sjæl. Den åndelige forbindelse mellem vores rene, ædle og smukke produkter og så de stylister og forbrugere, der stoler fuldt ud på dem. En lidenskabelig fortaler for personlig pleje og omsorg og den grønne bevægelse. Joanne er spydspids for vores wellness initiativer, hun tager sig af kontakten med stylisterne – og inspirerer vores forbrugere til at finde indre ro og balance til krop og sjæl. Joanne er også vores in-house hårguru og hjernen bag produkternes anvendelsesmuligheder.

MØD MORGAN OG MAX

Morgan og Max er Innersense helt ind til benet: Familie, kærlighed, accept og troen på, at vores indre glød er det mest positive vi har. Morgan, inspirationen bag vores Quiet Calm Curl Control, elsker at rejse og hun elsker alt hvad der har med Disneyland at gøre. Hun er fanatisk omkring Broadway musicals, og hun er med i mange af vores Instagram-videoer, hvor hun med glæde lærer fra sig og taler for selvtillid, kærlighed, sjov og latter. På trods af at han er den yngste af de to søskende, så er Max’ kærlighed til sin søster dyb og instinktiv. Det samme er hans kærlighed til baseball (han kunne tale med som en 40-årig allerede da han var 2!). Max studerer marketing og økonomi og formår også at få et ord eller to indført ved bordet, når vi mødes i denne familie af store, dristige personligheder.

PRODUKTERNE