Keratin Plus Gold

Keratin behandling er permanent udglatning af håret.

Keratin Gold er godkendt til Grøn Salon og er et unikt produkt på markedet, som fjerne krøl, krus og frizz og efterlader håret sundt og med masser af shine.
Keratin Gold er et mix af organiske ingredienser, aminosyrer, sukker, cellulose derivater og et væld af botaniske ekstrakter.

Efter en Treatment efterlades håret glat og med masser af shine i lang tid.  Det smukke ved denne treatment er, at det er verdens første uden formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder. Ved at produktet ikke indeholder de førnævnte farlige kemiske ingredienser gør, at vores Keratin Treatment ikke bryder svovlbroerne, men der imod er med til at genopbygge hårstrået og keratinfibrene. En anden gevinst, ud over at du ikke længere skal bruge glattejern er, at du nu kan føntørre håret på væsentlig kortere tid, da håret ikke absorbere vandet, som før.

Keratin Gold anbefales til alle slags krøller, Afro-hår, Frizzy hår og natur hår.

Hovedingredienser Keratin Gold er Organiske aminosyrer, hvede protein, og derivater fra Oliven Olie.

Holdbarheden på keratin behandlingen er fra 3 måneder, da udgroningen kan tage over og skal udtrækkes igen derefter.

Gravide kvinder kan også benytte sig af denne behandling.

Det kan også udføres på alle typer hår.
Keratinudglatningen kan gøre din travle hverdag lettere og nemmere.

Keratin Adamantium

Keratin Adamantium – en Verdenssensation.

Adamantium er det første produkt i verdenen, der mestre 3 opgaver på én gang.

Du kan i én arbejdsgang opnå flg. tre behandlinger, nemlig straight – smooth – antifrizz og så giver produktet bare et fantastisk shine. 
Produktet er proppet med organiske råvarer.

Fri for Formaldehyd – Glutaldehyde – Parabener.

Keratin Plus Infinity

En Treatment for alle – til alt slags hår.

 

Jean Paul Myné har været førende inden for Keratin Treatments siden 2011, hvor vi opfandt den første Keratin til udglatning af hår og uden farlige ingredienser, som formaldehyd og aldehyder.
Så takket været Jean Paul Mynés utrættelige forskning for altid at gøre frisørbranchen sundere, mere sikker og levere det perfekte resultat hver gang, har vi nu udviklet Keratin Plus Infinity.
En Keratin Treatment, der kan levere 3 forskellige keratin treatments i ét og samme produkt – Straight, Antifrizz el. Perfect Curls.
En Treatment alle skal prøve min. én gang i livet, men pas på, du kan blive afhængig af lækkert hår.

Vi har længe været førende inden for Keratin Treatments, og til dem som kender Keratin Plus Gold, hvor vi lover holdbarhed på 3 mdr. og op, er Keratin Plus Infinity en videreudvikling af dette produkt, sammen med vores Oxilock Plasma.
Tilsammen har vi skabt dette patenterede produkt Keratin Pus Infinity.

Keratin Plus Infinity er et unikt patenteret produkt, der glatter, disciplinerer og reparerer alle slags hårtyper. Takket være Oxilamine® teknologien, forstærkes og forbedres hårets struktur og gør det sundere og mere glansfuldt, med en holdbarhed der ikke er set i frisørbranchen før.
Håret genopbygges og rekonstrueres, samtidig med en effektiv glattende effekt eller et kontrolleret resultat for at definere krøller eller fjerne frizz, alt efter kundens ønske.
Med Keratin Plus Infinity er Smoothing-verden blevet SMART og vi tilbyder nu en nem, hurtig applikation for maksimal komfort for kunden og frisøren.

BOOK TID NU
Fri for formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder.
Fri for Formaldehyd – Glutaldehyde – Parabener
Fri for Formaldehyd – Glutaldehyde – Parabener