Heidi Marquart

Heidi Marquart – Er professionel frisør & hairstylist, med et hjerte der brænder for kreativitet og kvalitet. Hun født og opvokset i Århus. Hun er en passioneret frisør med omkring 28 års erfaring inden for branchen. Hun har den 4-årige frisør uddannelse, som hun har taget på Århus Frisørskole, og har stået i lærer, i en salon i Århus. Hun blev udlært med et flot resultat, og er lært op i den gamle ædle frisør kunst.

 

Hun er blevet undervist på forskellige måder og dermed har hun udviklet sin egen unikke faglige viden. Hun betragter det som hun laver, som sit håndværk, som hun bygger videre på hele tiden og udvikler sin horisont inden for faget. Hun har øje for detaljer og sans for kvalitet. Hun tror på videreuddannelse, på udvikling og at være up to date med de seneste trends.

 

Hendes holdning er, at det at være frisør, ikke bare er at klippe hår, men at skabe visuel unikhed for hver enkelte kunde og at identificere klientens ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og dermed give en oplevelse og en frisure der passer til personligheden og til helheden.

 

 

 

 

Bestil tid ved Heidi her

Lasse Søby

Lasse Søby – Er professionel frisør & hairstylist, med et hjerte der brænder for kreativitet og kvalitet. Han er en ægte Århusianer, 7 generations, for at være helt præcis. Han er en passioneret frisør med omkring 7 års erfaring inden for branchen. Han har den 4-årige frisør uddannelse, som han har taget på AARHUS TECH i Århus og haft æren af at stå i lærer hos Salon Elsebeth Olsen, som igennem 26 år havde HKH. Dronning Margrethe II, når hun var hjemme i Århus. Han blev udlært med en Bronze medalje, og er lært op i den gamle ædle frisør kunst.

Han er blevet undervist på forskellige måder og dermed har han udviklet sin egen unikke faglige viden. Igennem hans karriere har han betragtet faget som en livsstil og ikke kun et job. Han betragter det som sit håndværk, som han bygger videre på, udvikler sin horisont og giver sin viden og færdighed videre til den kommende generations frisører, blandt andet ved at undervise, som vikarlærer på AARHUS TECH 4-årige frisør uddannelse.

Han har øje for detaljer og sans for kvalitet. Han tror på videreuddannelse, på udvikling og at være up to date med de seneste trends.

Hans holdning er, at det at være frisør, ikke bare er at klippe hår, men visuelt at identificere klientens ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og dermed give en oplevelse og en frisure der passer til personligheden og til helheden.

Bestil tid ved Lasse her