NIOXIN EXPERTISE

Tyndt hår er et stort problem, der påvirker 50% af mænd og kvinder.

Mange tilgængelige løsninger findes til at camouflere udtynding. Den innovative NIOXIN-tilgang inspireret af hudpleje er anderledes. Tilpassede teknologier leverer tykkere, kraftigere udseende af håret uden bivirkninger, så du kan trives med en ny funden selvtillid.

Ved at identificere de 3 tegn på hår udtynding (Derma, Density og Diameter) leverer NIOXIN et komplet system og unikke personlige løsninger til en skræddersyet behandling, der virker.

3D EFFEKTER

Nioxin’s 3D-tilgang forstærker hår teksturen og leverer tykkere og fyldigere hår og for at få tykkere og mere fyldigt hår, skal der fjernes sebum (fedt), produktrester og skidt fra de tilstoppede follikler i hovedbunden og dermed hjælper med at reducere hårtab.

Derma:

Hovedbunden er en af ​​hovedårsagerne til at tynde håret. Et sundt hovedbundsmiljø understøtter sund hårvækst.

Sund, dybt rodet hår kommer fra en hovedbund, der er ren og fri for snavs. Ved opbygning af talg eller produktrester kan det blokere hårsækkene og forhindre, at nyt hår kommer gennem huden og modnes. Over tid vil manglen på ny vækst gøre håret mere og mere tyndt.

Density:

Oplever du færre hårstrå, er det et af de første tegn på hårudtynding. Mindre støtte fra det omkringliggende hår kan resultere i huller i den overordnede silhuet.

Hår har tre vækstfaser – Hvilefasen – Overgangsfasen – Vækstfasen. For at det nyeste hår skal modnes, skal hovedbunden holdes ren og håret skal beskyttes mod skader og brud – en af ​​de mest almindelige årsager til tyndt hår.

Diameter:

Finere hårstrå er et af de første tegn på udtynding af hår. Det betyder, at der er et lavere keratin indhold i håret, hvilket resulterer i svagere hårstruktur, der ikke er i stand til at bære sin egen vægt. Håret fremstår fluffy eller falder fladt.

Når håret går gennem hele sin livscyklus, ser det ud til at være fuldt og tykt. Ændringer i vores kost, stressniveauer, sundhed og levende miljø kan dog forkorte livscyklussen, forhindre den modning og forårsage regression til mindre, finere hår.

ADVANCED CARE INSPIRERET AF SKINCARE:

Nioxin har fundet inspiration af Premium hudpleje til at levere avanceret pleje til udtynding af hår. Som en forlængelse af ansigtshuden kræver hovedbunden den samme opmærksomhed og behandling. Nioxin’s produkter er designet til at styrke, nære og reparere hår fra dets fundament. Fordi hovedbundens sundhed skaber hårets sundhed, og dette giver det perfekte grundlag for tykkere, fyldigere hår.

6 grunde til hårtab:

–       Genetiske faktorer for udtynding af hår:

En fælles familiefordeling til udtynding af hår involverer naturlige, aldersrelaterede hormonelle forandringer, der kan udløse hårtab. Dette skyldes omdannelsen af ​​testosteron til toksin Dihydrotestosteron (DHT) og kan arves fra enten din mor eller din far.

–       Stress & Trauma:

Stress kan producere øgede niveauer af testosteron, som konverterer til DHT og afbryder hårets vækstcyklus. Stress begrænser også blodforsyningen gennem kapillærerne, der begrænser ilt og næringsoptagelse og vitaminer til follikelet.

–       Sundhedsmæssige årsager til udtynding af hår:

Flere underliggende sundhedsproblemer kan forårsage hårudtynding, herunder en funktionsfejl i hormonproducerende skjoldbruskkirtlen eller de naturlige hormonelle ændringer, som kvinder oplever efter en graviditet og i overgangsalderen.

–       Miljøfaktorer for udtynding af hår:

Luft- og vandforurenende stoffer, klor, metaller og mineraler kan efterlades i hovedbunden og håret og bidrager dermed til udtynding. Forurenende stoffer som pseudo-østrogener og toksiner fra vores kroppe er også en faktor.

–         Medicinske årsager

Hårsækken er utroligt følsom over for ændringer i kroppen. Enhver hormonbehandling (herunder prævention), steroider, specifikke kemoterapier og medicin til blodtryk, diabetes, hjertesygdom og akne, kan forudsagde hårudtyndning

–       Ernæring og kost:

Hvad du spiser, kan spille en vigtig rolle i hårfortynding. Højt forbrug af animalske fedtstoffer, hurtigt vægttab og flydende protein diæter kan resultere i mangel på aminosyrer, biotin, jern, protein og zink – som alle er afgørende for sunde hår.

BOOK TID NU