Hvad gør Olaplex?

Når Olaplex kommes i håret, sammen linkes hårets vigtigste bindinger, og det gør at håret bliver stærkere og sundere. Man kan sammenligne dette med et edderkoppespind, et multi-wire netværk er meget stærkere end et enkeltledende netværk. Olaplex hjælper håret med at skabe flere “tråde”.

Olaplex flytter grænserne for hvad der er muligt at gøre med et hår uden at skade hårets kvalitet. Olaplex er et fantastisk værktøj til frisøren, men der er stadig begrænsninger på, hvad man kan udsætte, et hår for. Frisøren er ekspert i dette og er den der kan foretage en individuel vurdering af, hvad der er muligt med hensyn til store farveændringer.

Hvorfor Olaplex?

Hårstrået består af 80% af et protein kaldet keratin. Det er keratinet, der gør håret elastisk og modstandsdygtigt for udefrakommende belastninger. Når håret er fuldt udviklet og begynder at vokse fra hovedbunden, er der intet, vi kan forbedre, vi kan kun forhindre skade og slitage. Hver gang du udsætter håret for en kemisk proces, mister håret noget af dets Keratin.

Svovlbroerne deles, og nogle af dem finder ikke tilbage til deres oprindelige tilstand, men bliver aggressive og begynder at spise keratinet i håret. Disse broer deles hver eneste dag, for eksempel når du styler dit hår med varmeværktøjer, udsætter håret for sol, ja selv når du børster dit hår. Hver dag forsvinder en lille del keratin fra dit hår. Svovlbroerne er hårets skelet.

Når svovlbroerne ikke er sammenkoblet, bliver håret ustabilt og skrøbeligt. Du kan se keratinet som hårets muskelmasse. Til sidst er der så lidt keratin tilbage, at håret kollapser og falder af. Det naturlige protein, der er skabt i håret, er unikt. Det har været forsøgt at producere lignende substanser, og det kender vi ved f.eks. Proteinbehandlinger eller ”styrkende kursystemer”. Men dette er midlertidige løsninger, som du vasker ud af håret igen.

Gør du nogen af de her ting?

Føntørre, frisere, styler du dit hår med glattejern? Farver eller får du anden kemisk behandling af dit hår? Har du et skællag der er svækket. Det gør håret porøst, og et porøst hårstrå holder ikke på de ting vi kommer ind idet, som eksempelvis pigmenter (farve) og alle former for kursystemer. Ved at opretholde hårets indre styrke hjælper Olaplex også skællaget til at forblive stærkt og holder derfor langt bedre på de ting vi tilfører hårstrået.

Så hvad kan Olaplex gøre for dig?

Ved at bruge Olaplex i alle kemiske behandlinger, også selvom det “bare” er en bundfarve, vil Olaplex beskytte dit hår og forhindre at det værdifulde naturlige keratin forsvinder. Håret vil have længere levetid. Du vil kunne foretage de ønskede ændringer på hårstrået uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​dit hår.

For at styrke dit hår og bevare din styrke anbefaler vi at bruge nr. 3 derhjemme en gang om ugen. Dette magiske produkt forbinder også de svovlbroer, der opdeles i håret hver eneste dag, når du udsætter det for føntørring, glattejern, udfrisering og solskin. Så du sørger for at dit hår har det på den bedst mulige måde, ved at vælge Olaplex i alle dine kemiske behandlinger. Det giver de bedste forudsætninger for at dit hår får et langt og sundt hår liv!

Hvad gør de forskellige produkter?

No.3 Hair Perfector

Er en intensiv behandling, der effektivt forbinder hårets svovlbindinger. den patenteret teknologi virker på alle hårtyper og reparerer håret indefra og ud og er farvebeskyttende. Der kræves kun minimum 10 minutters behandling med No.3, herefter vaskes håret med No.4, og derefter påføres no. 5.

Er et ekstremt drøjt og koncentreret produkt, og der er gennemsnitlig til 10 gange i én beholder.

Den skal bruges 1 gang om ugen.

Vi anbefaler at, hvis man kan sove med No.3 i håret er dette optimalt.

no3

No.4 Maintenance Shampoo

Beskytter og reparerer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Genopretter fugtbalancen og gør håret let, blankt og frisk. No.4 er farvebevarende og styrker alle typer hår.

Er et ekstremt drøjt og koncentreret produkt.

Anvendes hver gang du vasker hår.

n4-front_800x

No.5 Maintenance Conditioner

Beskytter og reparerer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Ekstremt fugtighedsgivende og reparerende balsam til alle hårtyper og teksturer og gør håret let, blankt og frisk. Den er farvebevarende formel, der styrker hårstrået, og efterlader det i bedre stand end før brug.

Er et ekstremt drøjt og koncentreret produkt.

Anvendes hver gang, efter du har vasket hår.

OLAPLEX_CONDITIONER_1024x

No.6 Bond Smoother

Er en koncentreret og blødgørende leave in creme, der passer perfekt til alle typer hår, også farvet og andet kemisk behandlet hår. No.6 styrker, reparerer, fugter, blødgør samt forkorter føntørringstiden og efterlader håret silkeblødt. OLAPLEX’s Bond smoother eliminerer frizz og flyvske hårstrå og afgiver fugt i op til 72 timer.

No.6 er fremstillet uden sulfater, ptalater, parabener og gluten.

Den er vegansk og farvebeskyttende.

 

Hvordan anvendes den?

Påføres i en sparsom mængde på håndklædetørt hår og/eller i tørt hår. Koncentrer produktet i længder og spidser og style som du ønsker.

Anvendes hver gang, efter du har vasket hår.

n6-front_800x

No.7 Bonding Oil

No.7 Bonding Oil er den allerførste af sin slags. Den er stærkt koncentreret, ultralet, reparerende stylingolie der dramatisk øger hårets glans, blødhed og styrke, og forbedre alle hårtyper og teksturer. Ved anvendelse sammen med alle termiske styling apparater, giver No.7 varmebeskyttelse op til 230 grader.

 

Hvordan anvendes den?

Fjern låget, vend flasken på hovedet, og tap forsigtigt med pegefingeren på flaskens bund, for en perfekt afmålt dråbe. Påfør en sparsom mængde, på fugtigt håndklædetørt og/eller tørt hår. I fugtigt hår start med 5 dråber og i tørt hår start med 3 dråber – men mængde er individuelt alt afhængigt af længde, tykkelse og tekstur på håret.

Et godt tip er hvis du tilsætter få dråber til din No.6 Bond Smoother for fantastisk pleje og glans.

 

Nøglefordele ved No.7 Bonding Oil:

 • Til alle hårtyper
 • Reparerer og styrker
 • Udfriserer, reducere frizz og statisk elektricitet
 • Farvebeskyttende, forlænger farven og fornyer vitaliteten i håret.
 • Ultra letvægt, intet restprodukt & vandopløselig
 • Laver ingen ophobninger i håret
 • Conditionere håret
 • Varmebeskyttelse op til 230 grader
 • Forkorter føntørringstiden
 • Forbedre naturlige krøller
 • Gør håret håndterbart og tilføjer høj glans
 • Alkohol fri & cruelty-free
 • Vegansk
no7-transparent
BOOK TID NU
Cruelty-free-3-512
eco-8565
vegan_logo_png_1457006
paraben_l
sulfate_l