Steven Ko er manden bag O’right, han er allergiker og det er derfor han prøver at forbedre sit eget og andres helbred med hans produkter, og producere dem på en af verdens mest miljøvenlige frabrik.

Steven Ko har vundet en række forskellige priser. O’right er en produktserie, som elsker naturen og miljøet. De elsker det så meget, at alle deres produkters emballage er udviklet af nedbrydelige materialer.

 

O’right har nogle produkter hvor du kan finde et lille frø i, så du kan plante flaksen når du har brugt alt. Efter noget tid vil der komme en smuk grøn plante, og flasken vil blive nedbrudt og derved give næring til frøet.

 

Alle produkterne indeholder ikke sulfater, farvestoffer, parabener, formaldehyd, talater, diethylolamine, ethylene oxid eller hormonforstyrrende stoffer.

O’right er et grønt hårplejemærke med fokus på tre simple forpligtelser: meget effektive produkter, der er sunde for mennesker og sunde for jorden.

 

I 2002 kom O’right ind i salonindustrien som svar til forbrugere og frisører, der ønskede et helt naturligt hårplejeområde, som de kan bruge med god samvittighed og føle sig sikre med hver dag.

 

Produkterne er fremstillet med grøn produktion, højkvalitets ingredienser i alle produkterne og samfundsansvar.

BOOK TID NU