Organic Way

Over 15 års arbejde baseret på en verden af ​​naturlig, biodynamisk, organisk formulering og en ren kemi, der giver reelle og konkrete resultater. Med den nuværende akkreditering af to integrerede kvalitetscertificeringer: ISO 9001 og ISO 22716 skiller Oway sig ud i den italienske kosmetiske produktionssektor og i international markedsføring gennem et kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med de højeste kontrolstandarder.

Arkitekturen i ISO 22716 certificeringen integreres med udformningen af ​​ISO 9001, med tilføjelse af yderligere strenge krav, der har indflydelse på produktkontrol og på fremstillingsprocessen.

WE LOVE ANIMALS

Organic Way er ikke, og vil aldrig blive testet på dyr. For EU-producenter er testning på dyr blevet forbudt siden 2004 på den færdige kosmetik og siden 2009 for råvarer. Udtrykket WE LOVE ANIMALS kommunikerer vores etisk absolutte valg i den retning: Først og fremmest er selskabets beslutning om ikke at eksportere Oway til Kina, hvor importører er forpligtet til at udføre forsøg på dyr.

Vi har opnået at få PETA Cruelty Free anerkendelse og certificering i USA. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største verdensorganisation for beskyttelse af dyre rettigheder. PETA har altid været i spidsen i kampen mod vivisektionen, forsøg og andre brutale behandlinger af dyr.

Rent vand

Vi opnår mikrobiologisk rent vand uden at udsætte udstyr og produkter til ioniserende stråling og uden at aflevere brugen af ​​kemiske disinfektanter. Vand er et væsentligt råmateriale til mange kosmetiske produkter, men det er også mikrober og bakterier, der kan forurene formlerne. For at bevare renheden af ​​vores produkter til det maksimale, gennemgår vandet to naturlige rensende behandlinger: omvendt osmose og ozonisering.

Takket være denne dobbelte passage opnår vi mikrobiologisk rent vand uden at udsætte udstyr og produkter for ioniserende stråling og uden at benytte sig af kemiske desinfektionsmidler.

Omvendt osmose og ozonisering:

Omvendt osmose er en helt naturlig proces, som teknologien har “lånt” fra naturen. Det er et sikkert og effektivt system, der adskiller vandet fra fremmede stoffer ved brug af specielle membraner, kaldet semipermeabelt eller osmotisk. Disse membraner tillader ren vandfiltrering og tilbageholdelse af fremmede stoffer både i suspension og opløst.

Efter omvendt osmose fortsætter vi med vandozonisering. Ozon, et naturligt molekyle, der består af 3 atomer af ilt, som ødelægger eventuelle resterende mikroorganismer ved oxidation og bryder cellemembranen på nogle få sekunder. Som et resultat af disse processer renses vandet mikrobiologisk.

OWAY OCEAN CLEANUP

Med vores daglige handlinger kan vi alle tage os af den største skat vi har – Vores planet Jorden. I Organic Way respekterer vi miljøet på en konkret og håndgribelig måde. Vi hjælper med at reducere forurening forårsaget af plastaffald ved at bruge kun 100% genanvendelige glas- og aluminiumbeholdere til alle OWAY-produkter. 70,8% af Jorden består af vand.

Vi beder dig nu om at fokusere præcist på dette punkt: Prøv at lukke øjnene og forestille os vores verdenshave er fyldt med affald. Desværre er det ikke bare fantasi, men en katastrofal virkelighed, der er ude af kontrol.

De data man har er alarmerende: Over 5 milliarder plastaffald flyder i vores oceaner og danner 5 “junk-øer”, der beskadiger hele økosystemet, samt dyrenes sundhed i vores farvande og vores egen sundhed. Faktisk kommer mikroplastisk affald ind i fødekæden og finder sin vej til vores borde.

DET ER HVORFOR OWAY STØTTER OCEAN CLEANUP, DET PROJEKT, DER SKAL VÆRE AT FJERNE PLASTAFFALD FRA VORES OCEANER.

KVALITET, SUNDHED, REN OG EFFEKTIV LANDOSMETIK, DER STARTER FRA LANDET.

På ORTOFFICINA-gården på Bolognas bakker dyrker vi med vores biodynamisk metode og med miljøplanter, buske og aromatiske urter, der bliver ultramoderne komplekser af æteriske olier, ekstrakter og hydrolater af vores formuleringer.

Den biodynamiske metode er den reneste og mest effektive form for dyrkning: fri for pesticider, herbicider, insekticider og syntetisk gødning, der anvendes i konventionelt landbrug.

Det respekterer planten og miljøet i henhold til 3 grundlæggende principper: Hold planter sunde uden at bruge kemiske stoffer. opretholde frugtbar jord i dyrkning ved hjælp af biodynamiske præparater og cumulus; stole på månens indflydelse for korrekt såning og høst og for at opnå ingredienser rig på aktive og næringsrige elementer.

Planterne bliver plukket i deres balsamiske periode og der destilleres de officielle urter lokalt i dampstrøm og omdannes til æteriske olier, hydrolater og ekstrakter ved traditionelle, naturlige metoder og uden brug af syntetiske opløsningsmidler.

Organiske og biodynamiske råvarer kombineres med omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser, som rene olier, voksarter, smøremidler og blødgørende planter og de reneste og mest bæredygtige aktive og funktionelle ingredienser. Aggressive og potentielt skadelige syntetiske produkter erstattes af naturlige og mere delikate alternativer.

Hvert produkt er formuleret i overensstemmelse med principperne for den mest avancerede grønkemi, der garanterer en perfekt balance mellem naturlig formel og professionel præstation.

OWAY HAR ET AKTIVT SAMARBEJDE MED DE INTERNATIONALE NETVÆRKER AF FAIR TRADE HANDELSKØB TIL AT STØTTE UDVIKLINGEN AF VERDENS U-LANDE.

Fair trades råmaterialer er opnået gennem bæredygtige udviklingsprojekter, der fremmer økonomien og respekten for lokalsamfundet.

Amberglas beskytter de botaniske ekstrakter, som er i indholdet i vores formler, og beskytter deres integritet og beskytter dem mod UV-stråler. Aluminium er yderst beskyttende og korrosionsbestandigt. Glas og aluminium er 100%

Vi bruger kun emballage til produkterne hvis dette er højest nødvendigt, for at minimere vores miljøpåvirkning. Vi siger nej til overemballering, sekundære indpakninger og pakkematerialer, som ofte ender med at blive kasseret umiddelbart efter køb.

OWAY har valgt at bruge vedvarende energi i sine produktionsfaciliteter ved at bruge den reneste, mest naturlige og uudtømmelige kilde til vores planet – solen. For at sikre maksimal renhed af vores formler bruger vi kun ozonvand, som er mikrobiologisk rent, opnået naturligt og uden brug af ioniserende stråler eller kemiske desinfektionsmidler.

OWAYs engagement i en sund og positiv livsstil gennemsyrer også alle handlinger, vi udfører dagligt hos vores firma, brugen af ​​elbiler, genanvendelse af materialer, økologisk shopping.

RECYCLE, REUSE, RESTART

OWAY MEN

OWAY MEN ER EN COLLECTION AF ANSIGTS-, SKÆG-, KROP-, HÅRPRODUKTER TIL MÆND

Oway’s forskning har fanget de ekstraordinære antioxidanter og antiage egenskaber, udviklet af grønne kemiteknikker for at opnå de mest avancerede techno-botaniske dyrkning af planter, blomster og træer for at udvinde de reneste og mest effektive biodynamiske ingredienser fra dem.

Ingredienserne er fra de mest ekstreme levesteder.

–       Solitære ørkener. Imponerende bjerge. Vulkaner. Regnskove. Frosne lande. I disse vilde og uforurenede levesteder er det muligt at finde planter, der har udviklet ekstraordinære overlevelsesstrategier og dermed er utroligt rige på antioxidanter, næringsstoffer og mineraler fulde af genoplivende og afgiftende sporstoffer.

OWAY MEN’s forskning har fanget disse ekstraordinære egenskaber og skaber formler, som overfører de ekstraordinære regenererende og transformative egenskaber af planter og mineraler, de er afledt af til hud og hår.

 
TECHNO-BOTANIK fra den mest progressive grønne kemi.

Maksimale effektfytopeptider, plantebaseret hyaluronsyre, boosterbiologiske fermenter til cellefornyelse og styrke, plante stamceller, estere af gradvis absorption, vegetabilsk cellulose. Hver OWAY MEN-formel indeholder aktive ingredienser af den mest avancerede grønne kemi. OWAY-laboratorierne har udgangspunktet i vegetabilske baser, og har givet liv til ingredienser, der genskaber perfekt hudlignende og hårlignende strukturer.

Synergistisk tilsvarende modtages disse aktive ingredienser og assimileres af hud og hår, som bruger dem til at øge hudens immunforsvar, genkomprimere og fastgøre vævene, genopbygge hårfibre og give co-cohesion og hydratisering.