Shades EQ Glossing

HVAD ER EN GLOSSING?

Lad os starte med det grundlæggende. En glossing er en professionel hårfarve. Denne type ydelse udføres af din frisør, som en måde at tone, farvekorrigere eller tilføje shine til håret. Da en glossing er en form for demi-permanent hårfarve, består en glossing af en blanding af både oxidative og direkte farvestoffer. Kombineret giver denne dynamiske duo dig mulighed for at flirte med en ny hårfarve uden at fastlåse dig fuldt ud.

HVAD ER DEMI-PERMANENT HÅRFARVE?

Demi-permanent hårfarve er en form for ikke-permanent farve, der gradvis falmer i løbet af få uger. Da en glossing er en blidere form for hårfarve, er de en fantastisk måde at ændre dit udseende uden det samlede engagement. Som at tilføje glans til dine læber, kan en glossing gøre det samme for dit hår.

HVAD GØR REDKENS GLOSSING UNIK?

INGEN AMMONIAK:

Shades EQ er fremstillet uden ammoniak, så du ikke at sidde i nogen overvældende lugt eller ubehag, mens farven trækker.

 

TILFØRER GLANS TIL HÅRET:

Har vi nævnt, hvor blankt dit hår vil være efter en Shades EQ Glossing? Formlen er opbygget med hvede aminosyrer, som gør at håret kommer til at se super skinnende ud.

 

COLOR CORRECTING HAIRCOLOR:

Det er tid til at kysse falmede ender og matte rødder farvel! Enhver form for misfarvning eller falmning af hårfarven korrigeres straks efter en Shades EQ Glossing. Den er påføres på håret og det tager maks., 20 minutter, så skal den vaskes ud igen.

HVORFOR SKAL DU FÅ EN GLOSSING?

Kan du lide blankt, skinnende hår, der ser ud som om det har været i kontakt af hårets guder? En glossing kan være præcis, hvad du har brug for. Disse hurtige tjenester fungerer ikke kun, som en endelig berøring til enhver permanent hårfarve, men de kan også stå alene som en øjeblikkelig løsning for kedeligt, misfarvet hår. Hvad er der ikke at elske?

 
BOOK TID NU