Roverhair® er en familiedreven virksomhed, der blev grundlagt i 1975 af Vincenzo Prestia, er efterhånden blevet et verdensberømt, globalt distribueret mærke takket være grundlæggerens iværksætter og menneskelige kvaliteter.

Siden midten af ​​halvfemserne har Vincenzo Prestia samarbejdet med sin søn Andrea, som har bidraget til at gøre Roverhair-varemærket og dets produkter et eksklusivt mærke, der værdsættes ikke kun i Italien og Europa, men også i hele verden takket være dynamikken og innovationsånd, som er iboende i virksomheden.

’’Denne succes fortsætter i dag med en fornyet virksomhedsstruktur og unge rekrutter, der ser frem til fremtiden under overholdelse af virksomhedskulturen.’’

Helt siden starten har Roverhair’s primære mål altid været at opfylde kundernes behov ved at investere i vigtige værdier som kvalitet og innovation. Vores firma, der altid har lagt vægt på kvaliteten af ​​de råvarer, der anvendes i produktionsprocessen, arbejder på at kombinere de bedste teknologier med milde og ikke-aggressive produkter i overensstemmelse med naturlige økologiske kosmetik og respekt for miljøet.

Lidenskab og dedikation brænder vores arbejde og udgør en grundlæggende forudsætning for vores succes. Denne succes involverer alle vores partnere, som er opmærksomme på at være en del af et åbent firma, hvor de frit kan bidrage med deres personlige bedste.

Takket være dette tillidsforhold og loyalitet mellem vores virksomhed, vores partnere og vores kunder fortsætter vi med at udføre vores mission: At give kvinder mulighed for at udtrykke sig gennem deres eget udseende med kreativitet og personlighed.

ULTIMATE NUTRIS – FILLER SERIEN

Det er lavet af certificeret QUINOA, der er i stand til at skabe et personlig rituelt velvære, der tilfredsstiller behovene hos dit hår. Alle ingredienser er nøje udvalgte og blandes sammen med højt koncentreret elixir for at danne en målrettet behandling for at genoprette styrken hele håret. Produktet nærer og reparerer i få trin dine hårfibre, hvilket gør dem smukke og stærke igen.

I Ultimate Nutris Filer serien findes der:

  • En dybde reparerende shampoo med en ph-værdi på 6 – 7
  • En dybde reparerende kur med en ph-værdi på 5 – 6
  • En dybde reparerende leave-in conditioner med en ph-værdi på 3,5 – 4,5

Alle produkterne er til det ødelagte og kemiskskadet og tørt hår som genopbygger hårets struktur. den fugtgiver og genopbygger i dybden.

AKTIVE INGREDIENSER

Quinoa er en plante rig på sarte rensnings- og overfladeaktive egenskaber. Dens frø – efter slibning – bliver til mel, der hovedsageligt består af stivelse. Af denne grund kan quinoa være kommercielt klassificeret som et korn, på trods af dets høje proteinindhold og et totalt fravær af gluten.

Quinoa er meget nærende og rig på proteiner og fibre.

Indeholder:

• Mineraler (magnesium, kalium, fosfor og jern)

• E-vitamin, en antioxidant, der bekæmper frie radikaler og forhindrer cellens aldring

• Molekyler af antioxidant flavonoider

• Quercetin e Kaempferol (antioxidanter) Quinoa indeholder også lysin og C-vitamin, som begge er grundlæggende for kropsvævsbalance.

• Essentielle aminosyrer, der er afgørende for vores organismer (histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin og tryptophan) og vitamin B2.

PH SAVER – ACID SERIEN

Hvad er det?

Det første syreholdige vedligholdelse system med dobbelt effekt i både farve og krøller.

Denne serie er for alle kvinder og mænd som får farvet deres hår eller vil beskytte deres egen naturlige hårfarve – eller til et naturkrøllet hår eller hvis du får permanentet krøller.

Fordele:

Ved farve bliver dit hår mere blankt og skinnende og farven holder meget længere og holder din intensitet.

Ved krøller får du en mere defineret krølle og elastisiteten bliver mere luksuriøs i håret.

O%

SILIKONER, SLES, SLS, MINERALSKE OLIER, PETROLIUM, KUNSTIGE FARVESTOFFER, ALLERGENER, PARABENER, MIT*, DEA, MEA, TEA, EDTA.

PH SAVER CERTIFIKATIONER

Skærmbillede 2019-09-18 kl. 13.45.49

De naturlige & organiske aktive ingredienser

Organisk vegetarisk caviar og acid phytocomplex fra lemon ekstrakt, grapefrugt, æble vinagrette.

Vegansk caviar

er organisk certificeret, og kommer fra det dybe japanske hav, og er en tangplante og er kilden til:

  • Iodine
  • Mineraler
  • Hydrering
  • Beskyttende egenskaber
  • Phyto-sterols
  • Vitamin A, B1, B2, C, D & E

Acid Phyto Complex

består af lemon, grapefrugt & æble eddike ekstrakter, regulere naturligt ph værdien i håret efter i kemi behandling. Den er perfekt til at genopbygge og afbalancere hårets fibre.

 

Æble eddike

har et højt indhold af syrer, som gør at håret bliver enormt blankt og glansfuldt. Det er et perfekt naturligt anti-aging produkt.

I PH SAVER ACID serien er der:

 

Acid shampoo, som begynder at lukke hårets skællag og ”spænder” håret op, som resultere i et utrolig blankt hår og indkapsler farvepigmenter i farvet hår. Den har en ph-værdi på 4,5 – 5,5

 

Acid Mask Treatment, som fylder håret med et højt indhold af pleje og lukker derefter hårets skællag helt til med den sure ph-værdi på 3-4 og efterlader det ultra blødt og helt forseglet og blankt.

 

Color Defender, som er en leave-in conditioner som hydrere håret og beskytter håret mod termisk varme. Den holder hårets skællag helt lukket og indkapsler både kunstige og naturlige farvepigmenter inde i håret og gør at farven holder længere uden at falme. Den har en ph-værdi på 3-4.

 

Curl Definer, er en føntørringslotion, som er perfekt til det naturlig krøllet hår. Den definere ens egen naturlige krøller eller permanentet krøller, uden at stive dem af og uden at trække krøller alt for meget sammen. Den er også rigtig god til at føntørre i et glat hår, for at give en naturlig volume uden at det stiver af. Den har en ph-værdi på 4,5 – 5,5.

BOOK TID NU