Roverhair® er en familiedreven virksomhed, der blev grundlagt i 1975 af Vincenzo Prestia, er efterhånden blevet et verdensberømt, globalt distribueret mærke takket være grundlæggerens iværksætter og menneskelige kvaliteter.

Siden midten af ​​halvfemserne har Vincenzo Prestia samarbejdet med sin søn Andrea, som har bidraget til at gøre Roverhair-varemærket og dets produkter et eksklusivt mærke, der værdsættes ikke kun i Italien og Europa, men også i hele verden takket være dynamikken og innovationsånd, som er iboende i virksomheden.

’’Denne succes fortsætter i dag med en fornyet virksomhedsstruktur og unge rekrutter, der ser frem til fremtiden under overholdelse af virksomhedskulturen.’’

Helt siden starten har Roverhair’s primære mål altid været at opfylde kundernes behov ved at investere i vigtige værdier som kvalitet og innovation. Vores firma, der altid har lagt vægt på kvaliteten af ​​de råvarer, der anvendes i produktionsprocessen, arbejder på at kombinere de bedste teknologier med milde og ikke-aggressive produkter i overensstemmelse med naturlige økologiske kosmetik og respekt for miljøet.

Lidenskab og dedikation brænder vores arbejde og udgør en grundlæggende forudsætning for vores succes. Denne succes involverer alle vores partnere, som er opmærksomme på at være en del af et åbent firma, hvor de frit kan bidrage med deres personlige bedste.

Takket være dette tillidsforhold og loyalitet mellem vores virksomhed, vores partnere og vores kunder fortsætter vi med at udføre vores mission: At give kvinder mulighed for at udtrykke sig gennem deres eget udseende med kreativitet og personlighed.

Det er lavet af certificeret QUINOA, der er i stand til at skabe et personlig rituelt velvære, der tilfredsstiller behovene hos dine kunder. Alle udvalgte ingredienser og en dyb maske med elixir blandes sammen for at danne en målrettet behandling for at genoprette styrken hele håret. Produktet nærer og reparerer i få trin dine hårfibre, hvilket gør dem smukke og stærke igen.

AKTIVE INGREDIENSER

Quinoa er en plante rig på sarte rensnings- og overfladeaktive egenskaber. Dens frø – efter slibning – bliver til mel, der hovedsageligt består af stivelse. Af denne grund kan quinoa være kommercielt klassificeret som et korn, på trods af dets høje proteinindhold og et totalt fravær af gluten.

Quinoa er meget nærende og rig på proteiner og fibre.

Indeholder:

• Mineraler (magnesium, kalium, fosfor og jern)

• E-vitamin, en antioxidant, der bekæmper frie radikaler og forhindrer cellens aldring

• Molekyler af antioxidant flavonoider

• Quercetin e Kaempferol (antioxidanter) Quinoa indeholder også lysin og C-vitamin, som begge er grundlæggende for kropsvævsbalance.

• Essentielle aminosyrer, der er afgørende for vores organismer (histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin og tryptophan) og vitamin B2.

BOOK TID NU